Geen opvolger voor AAP-directeur Van Gennep, andere directeur gaat alleen verder

ALMERE • Zo 7 juli 2024 | 14:04 • Zondag 7 juli 2024 | 14:04

Stichting AAP stelt geen opvolger aan voor de vertrekkende directeur David van Gennep. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten. Erik Peeters, die al directeur was samen met Van Gennep, blijft als enige over.

Peeters is sinds 2009 betrokken bij Stichting AAP. Sinds een jaar vormde hij samen met Van Gennep het bestuur van AAP. Peeters neemt niet alle taken over van de vertrekkend directeur. Een deel van de werkzaamheden wordt verdeeld onder andere mensen.

Lees ook: Van Gennep over vertrek: 'Het is nu de juiste tijd'

Peeters zegt er naar uit te kijken het succes van AAP verder uit te breiden. "Ons werk voor exotische dieren in nood is nog lang niet klaar, dus samen met iedereen die ons steunt gaan we met hart en ziel door totdat we onze doelen bereikt hebben.”

Van Gennep blijft zelf ook nog actief. Hij blijft zijn rol in het bestuur van Eurogroup for Animals wel vervullen. Ook blijft hij aan als adviseur. De Raad van Toezicht is blij dat Van Gennep betrokken blijft.

David van Gennep neemt op 4 oktober afscheid.

David van Gennep

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel