Melisande (14) klaar voor concert Taylor Swift, 'Ik heb mijn outfit zelf gemaakt'

ALMERE • Do 4 juli 2024 | 8:55 • Donderdag 4 juli 2024 | 8:55

Een gekkenhuis wordt het met gillende meiden, gespring, maar ook gezelligheid. Dat verwachten moeder en dochter Van Zaanen uit Almere die vrijdag voor de eerste keer naar een concert van megaster Taylor Swift gaan.

De 14-jarige Melisande van Zaanen kan niet wachten. Ze is een echte Swiftie. Haar hele kamer hangt vol met posters van de Amerikaanse popster die na negen jaar weer eens Nederland aan doet. "Ik heb ook mijn outfit zelf gemaakt", vertelt Melisande trots. Ze laat een jack zien met de titels van de tours die Taylor het afgelopen jaar heeft gemaakt.

Haar moeder Naomi van Zaanen gaat ook mee. Melisande heeft voor haar een jeansbroek helemaal versierd met namen van albums van Taylor.

De Amerikaanse treedt donderdag, vrijdag en zaterdag op in Amsterdam. Melisande zou wel elke dag willen gaan. Maar dat trekt haar moeder niet. Eén keer naar Taylor vindt ze wel voldoende.

Melisande treurt er niet om. Ze is weleens vaker met haar moeder naar een concert geweest, maar nog nooit naar één in de Johan Cruyff-Arena. "Dat is wel een heel grote ruimte!"

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel