Geef je op voor het Regio Songfestival!

FLEVOLAND • Za 1 juni 2024 | 10:00 • Zaterdag 1 juni 2024 | 10:00

Ben jij de opvolger van Abtin Salem als de Flevolandse vertegenwoordiger op het Regio Songfestival? Omroep Flevoland is op zoek naar een nieuwe kandidaat die onze provincie kan vertegenwoordigen tijdens de tweede editie van dit liedjesfestijn. Ditmaal wordt het georganiseerd in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Het festival vindt plaats op zaterdag 9 november.

Vorig jaar was de eerste editie van het Regio Songfestival. Verschillende deelnemers zongen in de taal of het dialect van de eigen regio. En net als bij het Eurovisie Songfestival stelden de artiesten zich in videoportretten voor, met kenmerkende beelden van de eigen provincie.

De Flevolandse deelnemer Abtin Salem eindigde bij deze eerste editie als negende. De winnaar werd Emmy Ackermans uit Limburg, met het lied 't Letste Rundje. Daarom wordt het festival dit jaar georganiseerd in Limburg.

Deelnemen? Dat doe je zo
Inschrijven is mogelijk en doe je hier. Aanmelden kan tot 1 juli. Om deel te mogen nemen, zijn er wel enkele regels. Zo mag je nog nooit een Top 40-notering gehad hebben en het ingezonden nummer mag nog niet eerder uitgebracht zijn.

Op basis van je inzending word je mogelijk uitgenodigd voor de voorrondes. Deze vinden in de zomer plaats in ons programma Herberg Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel