Vrachtwagen kantelt bij botsing op Zeebiesweg

LELYSTAD • Vr 31 mei 2024 | 10:33 • Vrijdag 31 mei 2024 | 10:33

Bij een ongeluk op de Zeebiesweg in Lelystad is vrijdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Het voertuig botste op een andere vrachtwagen en belandde daarbij op zijn kant. Beide voertuigen zijn flink beschadigd.

Rond 08:45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. De brandweer stuurde meerdere wagens, omdat er sprake zou kunnen zijn van een beknelling.

De vrachtwagenchauffeurs hebben geen ernstige verwondingen opgelopen. Ze zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, en één van hen is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Weg was al afgesloten
De Zeebiesweg is afgesloten voor onderzoek en berging. Automobilisten zullen daar niet veel van merken omdat de weg toch al was afgesloten voor doorgaand verkeer, in verband met werkzaamheden aan de Rietweg. De weg was alleen open voor werkverkeer en landbouwvoertuigen. Omwonenden klaagden afgelopen week nog over het vele vrachtverkeer op de Zeebiesweg.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel