Meerdere festivals geannuleerd, maar Almere krijgt er een hardstylefestival bij

ALMERE • Ma 15 april 2024 | 14:04 • Maandag 15 april 2024 | 14:04

Het RAW hardstyle festival REBELLiON maakt deze zomer zijn debuut in Almere. Op zaterdag 3 augustus zal het festival plaatsvinden op het Almeerderstrand. Dit is de eerste outdoor editie van het REBELLiON Festival.

De organisatie, Rebirth Events, verwacht zo’n 20.000 bezoekers en zegt dat het REBELLiON Festival daarmee het grootste RAW outdoor festival ter wereld is. RAW hardstyle is een subgenre binnen de hardstyle muziekstijl en staat bekend om zijn rauwe, industriële en minimalistische geluid.

Artiesten als Dual Damage, Sickmode, Warface, Dimitri K en Bloodlust gaan optreden. Het festival heeft vijf stages, dit jaar is er een uptempo stage toegevoegd.

Onlangs werden drie evenementen op het Almeerderstrand geannuleerd. Oh My! Festival, Summerpark Festival en Free Festival gaan vanwege oplopende kosten en strenge regelgeving niet door.

Dit verhaal is gemaakt door Iris van Ree. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel