Bestuurder gevlucht na ongeval op A6 tussen Bant en Lemmer, snelweg uren dicht

BANT • Do 29 februari 2024 | 21:18 • Donderdag 29 februari 2024 | 21:18

Op de snelweg A6 tussen Bant en Joure is donderdagavond een automobilist gevlucht na een botsing tussen vier auto's. Het ongeluk gebeurde rond 20:30 uur. Het is niet bekend waarom de bestuurder de benen nam. Door de botsing was de weg vanaf Bant lange tijd afgesloten.

Volgens de politie was de gevluchte bestuurder mogelijk onder invloed. Aanwezige agenten en brandweerlieden zochten meer dan een uur met zaklampen naar de verdwenen automobilist. Mensen werd via Burgernet gevraagd naar hem uit te kijken maar zelf geen actie te ondernemen. Volgens de politie draagt de man een spijkerbroek en T-shirt.

Rond 22:00 uur is besloten het zoeken naar de man te staken. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt. Een schoonmaakmachine was opgeroepen om de weg te reinigen.

Om de hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen werd verkeerd omgeleid en was de snelweg gedeeltelijk afgesloten. Rond 23:00 uur was de weg weer begaanbaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel