Voormalig restaurant Dubbel-Op in Woldpark maakt plaats voor appartementen

LELYSTAD • Ma 19 februari 2024 | 16:59 • Maandag 19 februari 2024 | 16:59

Op de plek van het voormalige pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op in het Lelystadse Woldpark komt een appartementencomplex met 49 woningen.

Het gebouw gaat 'Green Hill' heten. Erin komen verschillende appartementen en penthouses tussen de 81 en 195 vierkante meter. Eerder was woningbouw niet mogelijk, omdat dat gebied in de wijk Wold aangewezen is als duurzaam groen. Bijna twee jaar gelden besloot de gemeente te onderzoeken of bouwen toch kan.

De verkoop moet binnenkort van start gaan meldt VLIEG Makelaars Lelystad. De woningen worden opgeleverd met keuken en badkamer.

Al jaren leeg
Het pand van het voormalige pannenkoekenrestaurant aan de rand van het centrum staat al jaren leeg. De huurder klaagde over het slechte onderhoud van het gebouw door de eigenaar. In 2013 was de maat vol en vond de huurder het niet langer verantwoord om gasten te ontvangen.

Naast het pand zit een welzijnsorganisatie. 4Fusion begeleidt jongeren die een extra zetje in het leven nodig hebben. Dat doet de organisatie vanuit een naastgelegen kas en tuinen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel