Explosie bij partycentrum in Almere Stad lijkt mee te vallen

ALMERE • Do 30 november 2023 | 6:49 • Donderdag 30 november 2023 | 6:49

Hoewel de politie meldt dat er een explosie heeft plaatsgevonden bij The Vibe Partycenter in Almere Stad, is er volgens de eigenaar van het bedrijf weinig aan de hand. "Er werd vuurwerk aangestoken rondom ons bedrijf. Daardoor sprong een ruit, maar meer is er niet gebeurd." 

Volgens de politie vond de explosie rond middernacht plaats en was er grote schade aan het pand aan de Transistorstraat. Vooral de grote glazen pui liep schade op. Dat is ook te zien op een foto die de politie gedeeld heeft. Op het moment van de knal waren er 300 gasten binnen, maar geen van hen is gewond geraakt.

De schade

Politie Midden-Nederland
Feesten gaan door
De feesten en partijen die gepland staan komen niet in gevaar, zegt de eigenaar. "De schade is klein, dat gaat allemaal gewoon door."

Hoewel er dus volgens de eigenaar van het bedrijf weinig aan de hand is, doet de politie onderzoek naar de toedracht. Mensen die iets gezien of gehoord hebben bij het pand op bedrijventerrein Gooisekant, worden door de politie gevraagd om contact op te nemen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel