Flinke schade na frontale botsing tussen auto en trekker

EMMELOORD • Wo 18 oktober 2023 | 10:09 • Woensdag 18 oktober 2023 | 10:09

Een automobilist is dinsdagavond op de Kamperweg in Emmeloord frontaal op een trekker gebotst. Volgens een correspondent wilde de bestuurder een lijnbus inhalen, maar zag hij het tegemoetkomende landbouwvoertuig over het hoofd. De bestuurder van de auto is lichtgewond geraakt, zegt de politie. Een bezoek aan het ziekenhuis was niet nodig.

Ondanks dat er amper sprake was van letsel, is de schade groot. Het wiel waar de auto op botste, brak van de trekker af. Ook lag er overal glas op de weg en was de dieseltank van de trekker opengescheurd.

De trekker is geborgen door hulp van collega-boeren uit de omgeving. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto weggesleept. De Kamperweg was geruime tijd afgesloten vanwege de opruimwerkzaamheden en voor het schoonmaken van het wegdek. Uit voorzorg was de afrit van de N50 naar Emmeloord-Zuid ook afgesloten. Rijkswaterstaat leidde het verkeer om.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel