Leefbaar Dronten verontrust over vechtpartijen en dealen op het Meerpaalplein

DRONTEN • Di 17 oktober 2023 | 19:27 • Dinsdag 17 oktober 2023 | 19:27

Vechtpartijen, vernielingen en het dealen van drugs. Dat zou 's nachts gebeuren op het Meerpaalplein in Dronten. Leefbaar Dronten maakt zich zorgen om de veiligheid op en rondom het plein en trekt aan de bel bij de wethouders en burgemeester.

De fractie heeft meerdere verontrustende berichten gehoord. Naast de vechtpartijen en vernielingen, zou er ook harde muziek worden gedraaid en zouden mensen wildplassen op het plein.

Leefbaar Dronten wil nu van het college van B en W weten of het beeld van toenemende overlast en onveilige situaties wordt gedeeld. Ook vraagt de fractie welke stappen er worden genomen om de openbare orde en veiligheid te handhaven.

Eerder ook al klachten
Vorig jaar waren er ook al zulk soort klachten in Dronten, maar dan bij de parkeergarage in het centrum. Er was sprake van vervuiling en vernielingen en 's nachts zou er worden gepoept en geplast in de garage. Daar zijn vervolgens extra boa's ingezet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel