Ook na nieuwe zoekactie geen drenkeling gevonden in water Woldpark

LELYSTAD • Do 10 augustus 2023 | 22:24 • Donderdag 10 augustus 2023 | 22:24

Met onder meer sonarapparatuur is donderdagavond nog lange tijd gezocht naar een mogelijke drenkeling in het water bij het Woldpark in Lelystad. Daarbij is uiteindelijk niemand gevonden, zo meldt de politie.

De zoekactie startte donderdagmiddag, na de vondst van een fiets en kleding bij de plas, waarvan geen eigenaar in de buurt was. Duikers van de brandweer gingen vervolgens het water in, maar vonden geen drenkeling.

Besloten werd om aan het begin van de avond verder te zoeken. Bij de kleding werd namelijk een identiteitsbewijs gevonden. Aan de hand van die gegevens zijn politieagenten langsgegaan bij het huis van de betreffende persoon, maar daar was niemand thuis.

Leden van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen hebben het water doorzocht tot het donker werd. Uiteindelijk werd dus niemand gevonden. De politie zegt wel tips te hebben gehad dat de gezochte persoon donderdagavond is gezien in de stad. Die tips worden nu verder onderzocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel