Zwembad Zeewolde ruim week dicht vanwege personeelsproblemen

ZEEWOLDE • Do 24 november 2022 | 16:54 • Donderdag 24 november 2022 | 16:54

Het zwembad in sportcomplex Het Baken in Zeewolde gaat tot en met vrijdag 2 december dicht. De organisatie schrijft dat dat nodig is vanwege ziekte van medewerkers en personele onderbezetting.

De gemeente Zeewolde vindt het "heel vervelend dat je een mooi, nieuw zwembad dicht moet doen omdat je gewoon even te weinig mensen hebt", maar heeft begrepen dat er "op korte termijn geen andere oplossing" voorhanden was. "En dan kun je beter iets langer dichtgaan, dan dat je een korte sluitingsperiode uiteindelijk weer moet verlengen. Men neemt nu gewoon even de tijd om het probleem op te lossen."

De sporthal blijft wel open en ook het afzwemmen dat voor komende zaterdag op het programma staat, gaat door. "Daar worden de mensen nog apart voor benaderd."

Dit is nieuws van de Lokale Omroep Zeewolde, gemaakt door Bart Bos. Omroep Flevoland en de Lokale Omroep Zeewolde werken dit jaar nauw samen om meer lokaal nieuws te brengen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel