Medewerkers Brownies&downieS laten hoofd niet hangen na inbraak

LELYSTAD • Di 14 juni 2022 | 15:49 • Dinsdag 14 juni 2022 | 15:49

"Eigenlijk wilden ze vandaag het liefste naar huis, maar ze hebben doorgezet en alsnog keihard gewerkt." Priscilla Bouw, eigenaresse van Brownies&downieS in Lelystad is enorm trots op 'haar jongens'. Die zijn dinsdag ondanks een heftige inbraak gewoon weer aan de slag gegaan om klanten van een lekkere lunch te voorzien.

Maandagavond tussen 21:00 en 24:00 werd er ingebroken in de horecazaak met 'bijzondere medewerkers'. Inbrekers kwamen aan de achterkant het pand binnen en maakten verschillende kostbare maar ook dierbare voorwerpen buit. Met name de laptop, met daarop veel privéfoto's van de medewerkers en de muziekbox met discoverlichting worden erg gemist.

Ook de fooienpot werd maandagavond meegenomen. Dat steekt Priscilla Bouw eigenlijk nog het meest: "Het feit dat medewerkers van klanten een kleinigheid krijgen voor de goede service en dat die pot gestolen wordt, is erg zuur."

De eigenaresse hoopt dat Lelystedelingen die iets gezien hebben zich melden bij de politie. De gestolen spullen zouden in een winkelwagen van de Jumbo zijn meegenomen.

Een Lelystedelinge is inmiddels een inzamelingsactie gestart voor de gedupeerde horecazaak.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel