Ondernemersprijzen BKL toch nog uitgereikt

LELYSTAD • Zo 13 maart 2022 | 22:01 • Zondag 13 maart 2022 | 22:01

Imkerij De Traay heeft zondag de BKL Trofee gewonnen en communicatiebedrijf Flow Media won de BKL Award. Vanwege corona was er dit jaar geen gala op 8 januari, maar een alternatieve prijsuitreiking in het Agora Theater.

De organisatie wilde dit jaar geen digitale editie, zoals afgelopen jaar en besloot daarom om de uitreiking van de ondernemersprijzen fysiek te doen. Het werd een alternatieve uitreiking in kleine kring: met een selecte groep genodigden waaronder de genomineerden, de burgemeester en sponsoren.

Corinne Groenenberg van Flow Media was blij met de onderscheiding. "Nee dit hadden we niet verwacht," zei ze na afloop. "Maar ik ben wel heel blij en trots op mijn team." Ook Wilco Schets van Imkerij De Traay was in z'n nopjes met zijn onderscheiding. "We hadden het niet verwacht maar wel gehoopt natuurlijk."

Veel ondernemingen hebben een moeilijk jaar achter de rug gehad vanwege corona. Voor de winnaars viel het eigenlijk wel mee. "We hebben eigenlijk goed gedraaid," zegt Groenenberg. "Juist door corona hebben we veel communicatieklussen gehad van de gemeente en zorgorganisaties." De Imkerij van Schets draaide dankzij de coronacrisis goed. "We wilden heel gezond eten en daar hoort honing bij."

Dit jaar was er dus geen gala maar Dirk Jan Verdoorn, voorzitter van de Bedrijvenkring Lelystad, had nog wel een verrassing: "Er komt een zomerfeest!" Wanneer en waar het feest wordt gehouden is nog niet bekend.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel