Asfaltherstel Hanzeweg definitief van start op 22 februari

DRONTEN • Do 18 februari 2021 | 17:04 • Donderdag 18 februari 2021 | 17:04

De werkzaamheden aan de Hanzeweg tussen Dronten en Kampen gaan aanstaande maandag definitief van start. Dat meldt de provincie. De werkzaamheden duren waarschijnlijk tot eind volgende week.

De provincie moest het herstel van de Hanzeweg meerdere keren uitstellen, onder meer vanwege het winterweer van vorige week. De weg tussen Dronten en Kampen krijgt nieuw asfalt, omdat er over een afstand van anderhalve kilometer gaten in het wegdek zitten. Daarom is een rijstrook van de Hanzeweg al langere tijd afgesloten.

Omleidingsroute
Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via de Biddingringweg, Elburgerweg en Drontermeerdijk. Zijwegen zoals de Hondweg, Ketelweg en Oudebosweg worden tijdens de werkzaamheden afgesloten. Aanwonenden van deze wegen kunnen omrijden via de Elburgerweg of Vossemeerdijk. De bushaltes bij de rotonde Roggebot blijven bereikbaar.

Weggebruikers moeten rekening houden met extra vertraging bij de kruising Elburgerweg/Drontermeerdijk. De Elburgerbrug wordt deels afgesloten in verband met reeds gepland groot onderhoud. Overdag staan er van 6.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds vier verkeersregelaars op de kruising die het verkeer gaan regelen. ’s Avonds en ’s nachts wordt het verkeer geregeld door verkeerslichten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel