Huisjes op Marker Wadden binnenkort te reserveren

LELYSTAD • Di 17 december 2019 | 21:42 • Dinsdag 17 december 2019 | 21:42

De vier nieuwe vakantiehuisjes op de Marker Wadden zijn binnenkort te reserveren. Dat meldt Landal GreenParks, die de huisjes gaat exploiteren. Ze gaan in het voorjaar open.

De eilandhuisjes liggen bij de havenkom van het Haveneiland. Daar zijn ook voorzieningen voor de ontvangst van bezoekers, zoals een eilandpaviljoen, gebouwtjes voor het beheer en toezicht en een onderzoekstation.

De huisjes zijn gebouwd met hout uit de bossen van Natuurmonumenten en zijn duurzaam en energieneutraal.

Interieurontwerpster Evke wilde vooral het eiland weerspiegelen in het interieur. ''Ik zie het ontwerp van de eilandhuisjes ook als een uitdaging voor de bezoeker om zich meer bewust te worden van de natuur om ons heen en zich bewust te worden van hun behoeften. Een minimalistisch ontwerp kan vrede, rust en het besef geven wat echt belangrijk is in het leven.''

De huuropbrengsten en reserveringskosten komen ten goede aan de verdere ontwikkeling van de natuur en onderzoek in het gebied.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel