Marketingdocent: lobbyisten moeten aan de slag voor Lelylijn

FLEVOLAND • Wo 25 september 2024 | 9:44 • Woensdag 25 september 2024 | 9:44

Flevolandse lobbyisten moeten de toekomstige filedruk en de aanleg van de Lelylijn combineren in hun verhaal naar Den Haag. Dat adviseert de Almeerse marketingdocent Wouter de Vries in zijn tweewekelijkse rubriek "Wouter op Woensdag".

Eerder werd bekend dat de filedruk in 2050 extra toeneemt, doordat er minder banen in Flevoland komen dan nieuwe huizen. Juist dat verhaal moet de noodzaak voor een Lelylijn extra ondersteunen, meent De Vries.

Trucs
Verder laat De Vries zijn marketinglicht schijnen over een actie van de Rabobank. Die waarschuwde tijdens een voorlichtingsbijeenkomst ouderen opnieuw voor trucs van criminelen om hun geld te ontfutselen.

Volgens hem is blijvende voorlichting nodig omdat de criminele steeds nieuwe valstrikken bedenken.

Voordelig tanken
Tijdelijk heel voordelig tanken omdat een benzinemerk de accijns niet rekende, was een leuke actie in Lelystad.

De Vries heeft uitgezocht dat de meeste automobilisten hun vaste adresjes hebben om te tanken. Toch houdt hij er rekening mee dat de actie succes kan hebben bij een paar klanten die voor het eerst daar kwamen tanken.


Dit gesprek is uitgezonden in het programma Flevoland is Wakker! Elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te zien en te horen bij Omroep Flevoland. Tips? Stuur een e-mail.

Deel artikel