Zwemvierdaagse Lelystad terug van weggeweest

LELYSTAD • Do 22 augustus 2024 | 9:09 • Donderdag 22 augustus 2024 | 9:09

De Zwemvierdaagse van Lelystad is terug van weggeweest. Ongeveer zes jaar is dit evenement niet georganiseerd.

Sportbedrijf Lelystad heeft samen met de zwemverenigingen De Houtrib, Batavia Swim en de Reddingsbrigade Lelystad de zwemvierdaagse weer op de kalender gezet. Volgende week is het zover. Liefhebbers kunnen dan afstanden afleggen van 250, 500 of 1.000 meter per keer.

Feestelijke week
Daarnaast zijn er clinics in zwembad De Koploper. Lisanne Andeweg van Sportbedrijf Lelystad was donderdagochtend in de studio om hierop vooruit te blikken. Over de extra's zegt ze: "We willen er een feestelijke week van maken om de zwemsport in het zonnetje te zetten. Er zijn korte lesjes aquasporten voor de warming up en cooling down. Er is ook aandacht voor de techniek van de zwemslagen en we sluiten af met een zwemdisco."

De vierdaagse is van maandag 26 augustus tot en met donderdag 29 augustus, steeds vanaf 18.30 uur. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van Zwemdiploma A.


Dit gesprek is uitgezonden in het programma Flevoland is Wakker! Elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te zien en te horen bij Omroep Flevoland. Tips? Stuur een e-mail.

Deel artikel