Bedrijf uit Dronten wrapt vliegtuigen en treinen

DRONTEN • Vr 24 mei 2024 | 11:04 • Vrijdag 24 mei 2024 | 11:04

Een auto of je keuken wrappen. De afgelopen jaren zie je die ontwikkeling steeds vaker terugkomen. Bij PPP Nederland uit Dronten kan het gekker, zij wrappen hele treinen of vliegtuigen.

Het bedrijf is genomineerd voor de provinciale ondernemersprijs Flevopenningen in de categorie Topondernemingen. Rogier Schrijer kwam vrijdagochtend op de koffie.

PPP Nederland bestaat inmiddels veertig jaar en is al tientallen jaren bekend met onder meer wrap-technieken. Rogier Schrijer: "Die ontwikkeling gaat zo snel dat je inmiddels al graffiti-werende materialen hebt voor op treinen of trams."

Naast analoog werk is ook de inzet van digitaal steeds belangrijker. Schrijer kan niets vertellen over de laatste technieken; "Dit is allemaal nog geheim, maar wel veelbelovend." Daarbij noemt hij ook de naam van HP.

Voordat PPP Nederland kans maakte op de Flevopenning moest het de plaatselijke ronde winnen van ondernemersvereniging De Driehoek uit Dronten. Inmiddels heeft dat al veel publiciteit opgeleverd.


Dit gesprek is uitgezonden in het programma Flevoland is Wakker! Elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te zien en te horen bij Omroep Flevoland. Tips? Stuur een e-mail.

Deel artikel