Hockeyers Almere met grote cijfers onderuit bij Amsterdam

ALMERE • Zo 18 maart 2018 | 17:51 • Zondag 18 maart 2018 | 17:51

Een zeer slechte middag voor de hockeyers van Almere zorgde voor een ruime overwinning voor Amsterdam. In het Wagenerstadion werd de ploeg van Pasha Gademan met 7-1 van het veld gespeeld.

De Amsterdammers kwamen al zeer snel op voorsprong door onoplettendheid van de Almeerse verdediging. Toch leek het in het eerste helft nog beide kanten op te gaan. Uiteindelijk was het Justin Reid Ros die voor de 150ste keer trefzeker was voor Amsterdam: 2-0. Nadat AH&BC door een strafbal op 3-0 voorsprong kwam, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

In de tweede helft wist Amsterdam wederom zeer snel te scoren door onoplettendheid van Almere, en was de wedstrijd beslist. Daan Hoepman zorgde voor nog een kleine eer voor Almere door de 6-1 te scoren, maar Amsterdam won uiteindelijk met 7-1.

De vrouwen van Almeerse HC zouden het zondag opnemen tegen Voordaan, maar deze wedstrijd werd door de weersomstandigheden afgelast.