PVV hoopt grootste te worden in Almere en Lelystad

FLEVOLAND • Di 13 maart 2018 | 17:41 • Dinsdag 13 maart 2018 | 17:41

De PVV hoopt bij de gemeenteraadsverkiezingen volgende week de grootste te worden in Almere en Lelystad en op Urk ten minste 1 zetel te halen. Dat zei Chris Jansen, kandidaat -raadslid in Almere en statenlid voor de PVV in Flevoland dinsdag.

Tekst gaat verder onder de video 

De partij doet in Lelystad en Urk voor het eerst mee aan de verkiezingen. Lijsttrekkers zijn Ashwin van Stormbroek en Hendrik Wakker. 'Topkandidaten' volgens Chris Jansen. 

Volgens Jansen krijgen zij volledige vrijheid in hun werk als PVV'er. "Ik heb ze alleen aangegeven welke punten er in Almere bijvoorbeeld spelen, gezegd dit is ons concept verkiezingsprogramma. Kijk welke punten er eventueel in Lelystad spelen of op Urk, en dan heb je meer een soort leidraad voor jezelf", aldus Jansen. 

Hendrik Wakker is de enige kandidaat voor de PVV. Dat betekent dat er maar 1 zetel beschikbaar zou zijn voor de PVV. Mochten er meer stemmen worden gehaald dan nodig voor 1 zetel, dan gaan die naar een andere partij. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel