Lelystedeling voor rechter om seksvideo Patricia Paay

LELYSTAD • Di 13 maart 2018 | 12:01 • Dinsdag 13 maart 2018 | 12:01

Een man uit Lelystad moet voor de rechter verschijnen voor betrokkenheid bij het verspreiden van een seksvideo van Patricia Paay. Dat maakte het Openbaar Ministerie dinsdag bekend. De man is medeverdachte in een zaak die Justitie tegen website GeenStijl heeft aangespannen.

De Lelystedeling werd in juli vorig jaar verhoord door de politie, omdat hij betrokken zou zijn geweest bij het verspreiden van de seksvideo van de zangeres en tv-persoonlijkheid. Hij is betrokken bij een social media account dat de beelden geplaatst heeft. Ook een man uit Beverwijk is in dit verband verhoord.

In de bewuste video was te zien hoe Patricia Paay plasseks had. Na de publicatie via GeenStijl werd het filmpje veelvuldig gedeeld op sociale media. Paay deed aangifte tegen GeenStijl. Het is nog niet bekend wat de verdachte uit Lelystad precies ten laste wordt gelegd en wanneer de rechtszaak wordt gehouden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel